Esküvői blog

Esküvői egyesítő szertartás alternatívák (avagy gyertyagyújtás, homoköntés helyett)

Esküvői egyesítő szertartások

Az egyesítő szertartás a polgári szertartás része lehet, ha szeretnétek. Ekkor a pár közösen egy jelképes emléket készít, amely szimbolizálja összetartozásukat és örökké emlékeztetni fogja őket a nagy napra.

A tökéletes ajándék esküvőre a jegyes párnak!

Ha szeretted, barátod esküvőre készül, és nincs semmi ötleted, amivel meglephetnéd, a tökéletes megoldást kínáljuk számodra!

Kétségkívül a gyöngy girland az egyik legsokoldalúbban felhasználható esküvői és alkalmi dekorációs kellék. Mi mindent készíthetsz belőle, és hogy díszítheted vele az ünnepi asztalt? Tudj meg róla többet legújabb cikkünkben

Homokceremónia cikkünkben összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót a homoköntő szertartásról. A Köszönettel.hu webáruház 9 éve indult, külföldi partnereinknek köszönhetően elsőként tartottunk Magyarországon kifejezett homoköntésre tervezett szetteket, kiváló minőségű termékeinknek köszönhetően, ma is piacvezetők vagyunk ebben a kategóriában.

Összefoglalónkat a leggyakoribb kérdéseitek alapján állítottuk össze. 

Az esküvő előtti hónapban - amikor azt sem tudjátok hol áll a fejetek - hatalmas segítség lesz egy esküvői kelléklista (vagy csekklista)! A blogbejegyzés végén töltsd le, nyomtasd ki, és ellenőrizd mi az ami már megvan, mi az ami még hiányzik.

Az esküvő az egyik legfontosabb esemény életünkben, hiszen eljött az idő, hogy megállapodjunk, családot alapítsunk, összekössük az életünket a szerelmünkkel.

De hogyan fogjunk hozzá az esküvő szervezéséhez, mit mikor kell beszerezni, elintézni, lefixálni?

Attól függetlenül, hogy szűk körű, alacsony költségvetésű vagy egy igazi „engedd el a hajamat” lagzit terveztek sok-sok vendéggel, az esküvőszervezés lépései nagyjából ugyanazok lesznek.