Szállítási határidők és szállítási díjak

Szállítási határidők:

Csak Magyarország területére vállalunk kiszállítást.

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a gravírozott termékek szállítási határideje átlagosan 2 hét! Amennyiben gravírozott termékére 2 héten belül szüksége van, kérjük mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a szállítási határidővel kapcsolatban.

Kérjük Önöket, hogy a gravírozott termékre vonatkozó rendelésüket szíveskedjenek eszerint leadni. Megértésüket köszönjük!

Termékeink nagy részét rendszerint raktáron tartjuk, egyes import termékek, illetve egyedileg feliratozott termékek szállítási határideje ritka esetben azonban 3 hét is lehet, ebben az esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt a várható szállítási határidőről.

A raktáron lévő termékeket 2-5 munkanap (utalás esetén az összeg beérkeztét követő 2-5 munkanap) alatt házhoz vagy a kért csomagpontba szállíttatjuk. A rendelésnél kérjük megadni az esküvő vagy az alkalom dátumát, ezt figyelembe vesszük a szállítások ütemezésénél. Minden csomagot a lehető legrövidebb idő alatt küldünk, a feladáskor e-mail-ben tájékoztatjuk Önt.

Bár a futárszolgálatokkal a feladástól számított 1 munkanapos kézbesítésre kötöttünk szerződést, kérjük vegye figyelembe, hogy a futárszolgálatnál is előfordulhatnak vis major esetek, ami miatt meghiúsulhat az egynapos kézbesítést. Webáruházunk emiatt nem tudja 100 %-osan garantálni a feladástól számított 24 órás kézbesítést. 

A szállítási határidőkkel kapcsolatban és bármely más kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésre, kérjük keresse az ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.

Szállítási díjaink:

MPL postán maradó csomag: 1250 Ft

MPL házhozszállítás: 1490 Ft

Utánvét díj: utánvét esetén +250 Ft utánvét díjat kérünk minden szállítási módnál.

Nagy mennyiségű dekorhomok (450 g-os kiszerelésből 7 vagy annál több doboz, 250 g-os kiszerelésből 12 vagy annál több doboz) rendelése esetén a szállítási díjat súlyfelár terheli, erről bővebb információ a derkohomok termékleírásában található. )

30 000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítási díj ingyenes, kivéve nagy mennyiségű homok (7 vagy annál több doboz) rendelése esetén.

A szállítás módokról részletesebben az Információk menüpontban a "Szállítás" fülre kattintva tájékozódhat az alábbi linken: Információk