Szállítási határidők és szállítási díjak

Szállítási határidők:

Korona vírus járványügyi helyzettel kapcsolatos szállítási információk: A rendelések feldolgozása, a csomagok küldése egyelőre zavartalanul működik webáruházunkban.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel viszont csak házhoz szállítással lehet rendelni, postapontra nem szállítunk, illetve személyes átvételre határozatlan ideig nincs lehetőség.

Megértésüket köszönjük!

Csak Magyarország területére vállalunk kiszállítást.

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a gravírozott termékek szállítási határideje átlagosan 2 hét! Amennyiben gravírozott termékére 2 héten belül szüksége van, kérjük mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a szállítási határidővel kapcsolatban.

Kérjük Önöket, hogy a gravírozott termékre vonatkozó rendelésüket szíveskedjenek eszerint leadni. Megértésüket köszönjük!

Termékeink nagy részét rendszerint raktáron tartjuk, egyes import termékek, illetve egyedileg feliratozott termékek szállítási határideje azonban 3 hét is lehet, ebben az esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt a várható szállítási határidőről.

A raktáron lévő termékeket 2-5 munkanap (utalás esetén az összeg beérkeztét követő 2-5 munkanap) alatt házhoz vagy a kért csomagpontba szállíttatjuk. A rendelésnél kérjük megadni az esküvő vagy az alkalom dátumát, ezt figyelembe vesszük a szállítások ütemezésénél. Minden csomagot a lehető legrövidebb idő alatt küldünk, a feladáskor e-mail-ben tájékoztatjuk Önt.

Bár a futárszolgálatokkal a feladástól számított 1 munkanapos garantált kézbesítésre kötöttünk szerződést, kérjük vegye figyelembe, hogy - bár igen ritkán - de a futárszolgálatnál is előfordulhatnak vis major esetek, ami miatt meghiúsulhat az egynapos kézbesítést. Webáruházunk emiatt nem tudja 100 %-osan garantálni a feladástól számított 24 órás kézbesítést. 

A szállítási határidőkkel kapcsolatban és bármely más kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésre, kérjük keresse az ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.

Szállítási díjaink:

MPL postán maradó csomag: 890 Ft

MPL házhozszállítás: 1150 Ft

Utánvét díj: utánvét esetén +250 Ft utánvét díjat kérünk minden szállítási módnál.

Nagy mennyiségű dekorhomok (450 g-os kiszerelésből 7 vagy annál több doboz, 250 g-os kiszerelésből 12 vagy annál több doboz) rendelése esetén a szállítási díjat súlyfelár terheli, erről bővebb információ a derkohomok termékleírásában található. )

30 000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítási díj ingyenes, kivéve nagy mennyiségű homok (7 vagy annál több doboz) rendelése esetén.

A szállítás módokról részletesebben az Információk menüpontban a "Szállítás" fülre kattintva tájékozódhat az alábbi linken: Információk