Hírlevél
Termékajánló
Fogyasztóbarát

Szállítási határidők és szállítási díjak

Szállítási határidők:

Csak Magyarország területére vállalunk kiszállítást.

Kedves Vásárlónk!

2020. január 14-én és 15-én a csomagfeladás szünetel. A január 13-án 10 óra után leadott raktáron lévő rendeléseket január 16-án tudjuk feladni. Telefonos ügyfélszolgálat csak nagyon korlátozottan lesz elérhető, kérem, hogy sürgős esetben,  legyen kedves e-mailt írni!

Köszönjük a megértést!

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a gravírozott termékek szállítási határideje esküvői szezonban (áprilistól szeptember végéig) átlagosan 2 hét!

Kérjük Önöket, hogy a gravírozott termékre vonatkozó rendelésüket szíveskedjenek eszerint leadni. Megértésüket köszönjük!

Termékeink nagy részét rendszerint raktáron tartjuk, egyes import termékek, illetve egyedileg feliratozott termékek szállítási határideje azonban 3 hét is lehet, ebben az esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt a várható szállítási határidőről.

A raktáron lévő termékeket 2-5 munkanap (utalás esetén az összeg beérkeztét követő 2-5 munkanap) alatt házhoz vagy a kért csomagpontba szállíttatjuk. A rendelésnél kérjük megadni az esküvő vagy az alkalom dátumát, ezt figyelembe vesszük a szállítások ütemezésénél. Minden csomagot a lehető legrövidebb idő alatt küldünk, a feladáskor e-mail-ben tájékoztatjuk Önt.

Bár a futárszolgálatokkal a feladástól számított 1 munkanapos garantált kézbesítésre kötöttünk szerződést, kérjük, vegye figyelembe, hogy - bár igen ritkán - de a futárszolgálatnál is előfordulhatnak vis major esetek, ami miatt meghiúsulhat az egynapos kézbesítést. Webáruházunk emiatt nem tudja 100 %-osan garantálni a feladástól számított 24 órás kézbesítést. 

A szállítási határidőkkel kapcsolatban és bármely más kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésre, kérjük keresse az ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.

Szállítási díjaink:

MPL postán maradó csomag: 890 Ft

MPL házhozszállítás: 1150 Ft

Utánvét díj: utánvét esetén +250 Ft utánvét díjat kérünk minden szállítási módnál.

Nagy mennyiségű dekorhomok (450 g-os kiszerelésből 7 vagy annál több doboz, 250 g-os kiszerelésből 12 vagy annál több doboz) rendelése esetén a szállítási díjat súlyfelár terheli, erről bővebb információ a derkohomok termékleírásában található. )

30000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén a szállítási díj ingyenes.

A szállítás módokról részletesebben az Információk menüpontban a "Szállítás" fülre kattintva tájékozódhat az alábbi linken: Információk

Webáruház készítés