Hírlevél
Termékajánló
Fogyasztóbarát

Termék részletek


Organza futó több színben - 36 cm * 9 m

Organza futó több színben - 36 cm * 9 m
990 Ft
Egységár: 990 Ft/tekercs
Cikkszám:
ORP-000
KÉRJÜK:
Olvassátok el a termékinformációkat a képek alatt!
Szín:

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegyétek figyelembe, hogy az organza futó, az anyag jellege miatt (laza szerkezetű, áttetsző anyag), a tekercset kitekerve veszít a színéből, tehát fehér abroszon a világos színű futók nem biztos, hogy jól fognak látszódni, a sötétebb anyagok is valamivel világosabban fognak hatni!

Világosabb színek esetében asztali futóként az indamintás organza futó típus jobban érvényesül, a világos színű organza futókat például székmasniként ajánljuk, vagy olyan dekorációhoz ahol az alapszín (pl. abrosz) sötét vagy az organzát összefogva használjátok fel (ha összefogjátok az anyagot, jobban látszódik a színe), hogy a színe érvényesüljön.

 • Kiváló minőségű klasszikus organza futók több színben. Díszítsétek velük az asztalokat, az ünnepi teríték elengedhetetlen eleme.

  Mérete: 0,36*9 m

  Kérjük, hogy a legördülő menüben válasszátok ki a kért színt. Nagyobb képért és rendelésért kattints a legördülő menüben a választott színre.

  Rendelhető színek:

  - fehér

  - krém

  - púder

  - púderrózsaszín

  - világos rózsaszín

  - pink

  - világos lila

  - lila

  - égkék

  - türkiz

  - királykék

  - barna

  - sötétbarna

  - almazöld

  - zöld

  - sötétzöld

  - citromsárga

  - napsárga

  - narancs

  - óarany

  - fekete

  Amennyiben arany, menta vagy barack színt keresel, ajánljuk a szegett organza futóinkat!  Méret: 36 cm széles, 9 m hosszú

 • Szín
  Színválasztó
  Cikkszám
  ORP-000
Webáruház készítés