"Boldogságkapu" fényképes lakattartó keret (lakat nélkül)

"Boldogságkapu" fényképes lakattartó keret (lakat nélkül)
"Boldogságkapu" fényképes lakattartó keret (lakat nélkül)
"Boldogságkapu" fényképes lakattartó keret (lakat nélkül)
"Boldogságkapu" fényképes lakattartó keret (lakat nélkül)
Feliratozás
Cikkszám
GD-102
Lakattartó dísz feliratozásának szövege
KÉRJÜK
Olvassátok el a termékinformációkat a képek alatt!
9 990 Ft
Részletek

A "Boldogságkapu" lakattartó keretet két darab szív alakú, összefűzött lakat elhelyezésére fejlesztettük ki.

A lakatceremónia menete:

- A polgári szertartáson, a hagyományos homoköntés vagy gyertyagyújtás helyett, lakatoljatok össze 2 darab szív alakú lakatot, egyik jelképezi a menyasszonyt, a másik a vőlegényt, az összelakatolás szimbolizálja, hogy életetek ezentúl összefonódik.

- A kulcsokat (szabadtéri szertartáson) engedjétek el héliumos lufin, vagy adjátok oda jelképesen örök megőrzésre az anyakönyvvezetőnek, kulcs nélkül a lakatokat nem lehet szétválasztani, az örök szerelmet szimbolizálják.

- Az összekulcsolt lakatokat helyezzétek fel a képtartón található, speciálisan erre a célra kifejlesztett tartóra, a képtartó dísz közös otthonotok dísze lesz, mely örökre emlékeztetni fog esküvőtök napjára.

 

A boldogságkapu lakattartó képkeret jellemzői:

- Mérete: 30 cm magas, 23 cm széles, 1 cm vastag, talpa: 4,5 cm mély, 24 cm széles.

Asztali dísz, falra nem akasztható fel. Anyaga kiváló minőségű műanyag.

- A képtartó mérete 10*15 cm, plexi védi a képet a porosodástól, a kép bármikor cserélhető hátulról.

- A kereten található lakattartó kampót 2 db, a webáruházunkban kapható szív alakú lakatok méretéhez fejlesztettük ki. A tartó kialakítása miatt, a képkeret nem alkalmas csak 1 db lakat fellakatolására, kifejezetten 2 db összefűzött szív alakú lakathoz ajánljuk.

- A képkeret (és a képkeret ára) NEM TARTALMAZZA A LAKATOKAT, a lakatokat külön választhatjátok hozzá, lakatválasztékunkat itt tekinthetitek meg: Lakatválaszték

- A tartó nem alkalmas a négyzet alakú lakatokhoz!

 

A lakattartó keretre kérhettek feliratozást:

- A feliratozás ára +1700 Ft, amennyiben kéritek a feliratozást, kérjük válasszátok ki a lehetőséget a legördülő menüben, és a szövegbeviteli mezőben adjátok meg a feliratozás szövegét és színét (arany, ezüst, fekere vagy rose gold). 

A feliratozás táblával történik, a tábla fehér színű, a felirat lehet fekete, aranyszínű, ezüstszínű vagy rose gold színű, a táblára két sorban nevek és a dátum fér rá.

A nevek közé kérhettek összefonódott gyűrű vagy szív motívumot, amennyiben szimbólumot kértek, kérjük ezt is jelöljétek a feliratozás megadásánál. (pl. Anita "gyűrűk" Péter, 2019.06.01.)

A megadott szöveget, természetesen megnézzük, értelmezzük, ha kérdésünk lenne a feliratozással kapcsolatban, e-mailben keresni fogunk.

A Feliratozott táblát a kép alá helyezzük el.

- Amennyiben a terméket feliratozással kéritek, a szállítási határidő másfél-2 hét is lehet, az aktuális, pontosabb szállítási határidőről ügyfélszolgálatunknál érdeklődhettek.

Adatok
Cikkszám
GD-102
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!