Hírlevél
Termékajánló
Fogyasztóbarát

Termék részletek


Virágzenekar - feliratozható nagy körmatrica

Virágzenekar - feliratozható nagy körmatrica
135 Ft
Egységár: 135 Ft/db
Cikkszám:
WS105216
KÉRJÜK:
Olvassátok el a termékinformációkat a képek alatt!
Feliratozás szövege 
:
 • Könnyen és egyszerűen megteremthetitek az esküvő stílusát a virágokkal díszített körmatricával. Felragaszthatjátok a köszönetajándékra, a meghívó borítékra  vagy a bármely más tárgyra.


  Kérésetekre a matricát térítésmentesen feliratozzuk nevetekkel és a Nagy Nap dátumával. A szöveg legfeljebb három sorban kerülhet a matricára. Az első sorba 10, a másodikba 10, a harmadikba 20 karakter írható. 
  A grafikus a legesztétikusabb módon igyekszik elhelyezni az általatok kért szöveget, ezért a betűméret és a sorok száma a képen látható mintához képest változhat. A betűtípus nem változtatható.

  A matrica választható színeit az alábbi fotón láthatjátok.

  Színválaszték: levendula, pasztell rózsaszín, pasztell kék, kék, lila, mandarin, görögdinnye, sötétkék, púderkék, püspöklila, levélzöld, szilva, fűzöld, narancs, vintage rózsaszín.

   

  Kérjük, hogy a termékek megrendelésekor a Feliratozás szövege mezőbe vezessétek fel a kiválasztott matrica színét, és szövegét!

  Legkisebb rendelhető mennyiség 24 db, onnantól pedig kettesével rendelhető, kérjük így páros számot kérjetek a mennyiség kiválasztásakor.

     Méret: 5cm átmérőjű
  Szin:15 színben
  Kiszerelés:24 db/csomag
 • Cikkszám
  WS105216
  Min. rendelhető mennyiség
  24 db
Webáruház készítés