A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékajánló
Fogyasztóbarát

Szállítási határidők

Szállítási határidők:

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a gravírozott termékek szállítási határideje esküvői szezonban (áprilistól szeptember végéig) legalább 2 hét!

Kérjük Önöket, hogy a gravírozott termékre vonatkozó rendelésüket szíveskedjenek eszerint leadni. Megértésüket köszönjük!

Népszerű termékeinket rendszerint raktáron tartjuk, egyes import termékek, illetve egyedileg feliratozott termékek szállítási határideje azonban 3 hét is lehet, ebben az esetben e-mailben tájékoztatjuk Önt a várható szállítási határidőről.

A raktáron lévő termékeket 2-5 munkanap (utalás esetén az összeg beérkeztét követő 2-5 munkanap) alatt házhoz vagy a kért csomagpontba szállíttatjuk. A rendelésnél kérjük megadni az esküvő vagy az alkalom dátumát, ezt figyelembe vesszük a szállítások ütemezésénél. Minden csomagot a lehető legrövidebb idő alatt küldünk, a feladáskor e-mail-ben tájékoztatjuk Önt.

Bár a futárszolgálatokkal a feladástól számított 1 munkanapos garantált kézbesítésre kötöttünk szerződést, kérjük, vegye figyelembe, hogy - bár igen ritkán - de a futárszolgálatnál is előfordulhatnak vis major esetek, ami miatt meghiúsulhat az egynapos kézbesítést. Webáruházunk emiatt nem tudja 100 %-osan garantálni a feladástól számított 24 órás kézbesítést. 

A szállítási határidőkkel kapcsolatban és bármely más kérdés esetén, szívesen állunk rendelkezésre, kérjük keresse az ügyfélszolgálatunkat a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségeken.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.