Platina - vendégkönyv

-43%
Platina - vendégkönyv
Platina - vendégkönyv
Platina - vendégkönyv
Platina - vendégkönyv
Cikkszám
WS7137
10 545 Ft
5 990 Ft
Kezdete: 2021.02.16   A készlet erejéig!
Egységár: 5 990 Ft/db
Kiegészítő termékek
Részletek

Maradjatok stílusosak a ceremóniát követően is! A szertartáson már megcsodált, csillogó esküvői kellékek után kápráztassátok el vendégeiteket a fogadáson körbeadott esküvői vendégkönyvvel!A gyöngyökkel és kristállyal díszített, platina színű vendégkönyvet helyezzétek egy asztalra, hogy minden meghívott beleírhassa Nektek szánt jókívánságait, így örök írásos emléke is marad a Nagy Napnak.  

Tipp: Az egységes stílus érdekében rendeljétek meg a kollekció többi elemét is! Nászajándéknak is tökéletes.

A vendégkönyv angolnyelvű, felépítése a következő:

25 oldalas 430 sor van benne a vendégek és a jókívánságok részére.
Ezek a vendégkönyvek más eseményre is használhatóak (pl 25. házassági évforduló), ezért ettől függően, hogy milyen eseményről van szó, lehet alakítani, ami azt jelenti, hogy az első pár lap perforált, és amelyik lapra nincs szükség, könnyen ki lehet szedni a perforáció mentén.

Ha esküvőről van szó, akkor az első három lapra nincs szükség, amin a következő szöveg áll: Guest of .......... on the occasion of......, a második és a harmadik lapon ugyanez franciául és spanyolul.

A negyedik lapon a következő szöveg áll, ezt ki lehet tölteni a menyasszyon és a vőlegény nevével, az esküvő időpontjával és dátumával:

"Wedding guests   Special thoughts of ....... and ........ who were united in marriage on .................... at ..................."

5. oldal az menyasszony szüleinek, nagyszüleinek oldala, ahova ők írhatnak, 6. oldal a vőlegény szüleinek, nagyszüleinek oldala, illetve hely az ő jókívánságaiknak.

7- 8 oldal a koszorús lányok és tanúk számára.

9. oldaltól két hasábban sorok a vendégkönyv végéig, egyik hasábba a neveket lehet írni, a másodikba a jókívánságokat.

A 9. oldalig az összes lap perforált, ki lehet szedni.Méret:24x17 cm
Szin:Ezüst
Kiszerelés:1 db

Adatok
Cikkszám
WS7137
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!