Termék részletek


Homokóra - fehér

Homokóra - fehér
 • Homokóra - fehér
 • Homokóra - fehér
 • Homokóra - fehér
 • Homokóra - fehér
9 990 Ft


Cikkszám:
HO-0001f
Gravírozás/Feliratozás szövege 
:
KÉRJÜK:
Olvassátok el a termékinformációkat a képek alatt!
Szín:
Méret:
 • Egyedi megoldás homoköntő szertartáson, ha a homokot erre a célra készült fehér színű homokórába öntitek.

  A feltüntetett 9990 Ft-os ár csak a homokórát tartalmazza öntőüveg és homok nélkül, az öntőüveget a legördülő menüben hozzá lehet választani (+1780 Ft).

  Mérete: alap átmérője: 10 cm, magasság: 17 cm, a tetején lévő nyílás átmérője: 5 cm. A teteje a hozzá adott fekete színű gumidugóval zárható.

  Szükséges homokmennyiség: amennyiben homokóraként használnátok, és csak az alsó részt szeretnétek feltölteni, a szükséges homokmennyiség 2*60 g (összesen 120 g) , ami körülbelül 2*0,5 dl mennyiségnek felel meg. Ha a homokórát tele szeretnétek tölteni, akkor kb. 2*120 g (összesen 240 g) homok szükséges a feltöltéséhez.

  Öntőnek ajánljuk hozzá az 1 dl-es szív alakú üveget, amit körülbelül félig kell tölteni, ha a homokóra alsó részét szeretnétek csak megtölteni.  Amennyiben kéritek hozzá az 1 dl-es öntőket, kérjük válasszátok ki a legördülő menüben, a két öntőüveg ára összesen +1780 Ft.

  Fontos, hogy ha két színű homokot öntötök a homokórába, a homok keveredni fog, ahogy az alsó részbe ér, tehát a homokórában a homokszínek nem fognak elkülönülni. Ha homokórába töltitek a homokot, pár perccel tovább fog tartani a homoköntő ceremónia mint az üvegek vagy a keret esetében, mivel egy kis időre van szükség, hogy az üveg felső részéből a szűk nyíláson át lefolyjon a homok.

  Kérjük, hogy a legördülő menüben válasszátok ki a kért homokóra színét.

   

  A homokórára gravírozást is vállalunk, a homokóra tetejét tudjuk félkörívesen gravírozni a kép szerint (lehet kérni a felsőívra a neveket alsó ívre a dátumot, város lehagyható róla).

  A gravírozást ára +1600 Ft. Amennyiben kéritek a gravírozást, kérjük, hogy válasszátok ki a lehetőséget a legördülő menüben, és adjátok meg a gravírozanó szöveget a szövegbeviteli mezőben.


  A homokceremóniáról bővebben blogbejegyzésünkben olvashattok IDE kattintva.


  Méret: 10* 17 cm

 • Szín
  fehér
  Cikkszám
  HO-0001f
Webáruház készítés