Vásárlási utalvány 5 000 Ft értékben (Vásárlási utalvány kártya kiszállítással)

Vásárlási utalvány 5 000 Ft értékben (Vásárlási utalvány kártya kiszállítással)
Értéke
5 000 Ft
Részletek

Ajándékozz vásárlási utalványt eljegyzésre, születésnapra, névnapra, Karácsonyra a jegyes párnak, az utalvány értéke tetszőlegesen levásárolható webáruházunkban.

 

A kártyát a választott szállítási móddal küldjük ki, így személyesen átadható az ajándékozottnak, elegáns, gyöngyházpapírra nyomtatva a képen látható dizájnban a szükséges adatokkal és a kártya használati információival.

A kártya egy vásárlás során váltható be.

Az vásárlási utalvány felhasználása:


Vásárlási utalványodat a www.koszonettel.hu esküvői webáruházban vásárolhatod le. Tedd kosárba a kiválasztott terméket/termékeket, a kosár oldalon írd be a kuponkódot. Ezután töltsd ki a szállítási és számlázási adatokat, válaszd ki a szállítási és a fizetési módot. A vásárlási utalvány értéke a rendelés teljes összegéből (termékek értéke + választott szállítási díj) kerül automatikusan levonásra.
Amennyiben az utalvány összegénél magasabb értékben rendelsz csak a különbözetet kell kiegyenlíteni a választott fizetési móddal. Az ajándékutalványból készpénzt visszaadni nem tudunk.
Bármilyen kérdés esetén, kérjük keresd ügyfélszolgálatunkat az info@koszonettel.hu e-mail címet vagy a +36705613761 telefonszámon.

Adatok
Értéke
5 000 Ft
Cikkszám
AU5
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!