Szív alakú szerelemlakat piros - gravírozás nélkül

Szív alakú szerelemlakat - piros
Cikkszám
Sh-001
KÉRJÜK
Olvassátok el a termékinformációkat a képek alatt!
Gravírozás
1 790 Ft
Részletek

Pecsételjétek meg szerelemeteket szív alakú lakattal!

A lakatot használhatjátok esküvői lakatszertartáson: lakatoljatok össze 2 darab szív alakú lakatot, a kulcsot pedig dobjátok el, vagy szabadtéri szertartáson héliumos lufira rákötve engedjétek fel a magasba. A lakatszertartás a homokceremónia és a gyertyagyújtás alternatívája, a jelentése ugyanaz: a kettő eggyé válik közös életetek elkezdődik.

A lakatot használhatjátok lakatfalon is szerelemlakatként.

A lakat mérete: 45 mm*59 mm, 1 db szíves kulcsot küldünk hozzá.

Kérésetekre gravírozzuk a lakatot monogramokkal vagy nevekkel, összefonódott szívvel vagy gyűrűvel. A gravírozás ára +1490 Ft.

Amennyiben kéritek a gravírozást, kérjük, hogy válasszátok ki a legördülő menüben a lehetőséget, és a "Gravírozás/Feliratozás szövege" beviteli mezőben vezessétek fel a gravírozandó szöveget és motívumot.

A választható betűtípusokat a további képek között találjátok!

Amennyiben nem választotok betűtípust, a lakatot az English vagy a Monotype Corsiva betűtípussal készítjük el (adott esetben, amelyikkel jobban mutatnak a megadott adatok).

A gravírozás ára csak a lakat egyik oldalának gravírozását foglalja magába, amennyiben mindkét oldalra kértek gravírozást, kérjük vegyétek fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal.Méret: 45*59 mm
Anyaga: aluminium

Adatok
Cikkszám
Sh-001-gn
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!